Danmarks Jernbanemuseum – Kørsel med MY 1135 + diverse gods – Oktober 2022

Søndag den 23. oktober kørte Danmarks Jernbanemuseum med MY 1135 og de brune vogne, fra Odense til Fredericia og retur igen. Der kørtes også om lørdagen, samt forrige søndag, som efterhånden er ved at være et fast program punkt i efterårsferien. Jeg var først taget til Den Gamle Lillebæltsbro om morgenen, hvor der var noget tåget, og her var jeg heldig at få et billede af DB Cargo´s “Backbone” (185 325-5). Derefter kørte jeg til Ejby for at få et par billeder af toget på vej mod Fredericia. Da toget skulle ind i Ejby for overhaling, blev det også til et par billeder lige uden for Ejby.

Derefter kørte jeg til Kolding for at deltage i Dansk Model Jernbane Union årlige messe(mere her om senere). Da toget ved en 13 tiden kørte mod Odense, havde jeg placeret mig i Hannerup skov ved Fredericia, hvor nok dagens fineste billeder blev taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.