Danmarks Jernbanemuseum – MY 1101 + MY 1135 til Padborg fra Randers – December 2020

Tirsdag den 29. december kørte Danmarks Jernbanemuseum så fra Randers med MY 1101 + MY 1135. Med på krogen var fyldte godsvogne med reserveredele samt tre brune passagervogne. Vognene var blevet læsset i løbet af mandagen, efter man ankom til Randers søndag aften.  

Desværre vidste solen sig hellere ikke i dag, men i det mindste så blæste det ikke så meget som søndag, men regnen slap jeg ikke helt for. 
Det første billeder er fra der køres ud fra Danmarks Jernbanemuseum område, og herefter et billede af toget på vej syd på, på den blå bro. 

Så kørte jeg mod Aarhus, nærmere bestemt Brabrand, og herefter Kongsvang, efter der var foretaget omløb. Derefter kørte jeg mod Hørning, hvor toget havde et lille ophold for overhaling af IC. 
Herefter kørte jeg til Eriknauer, hvor det var begyndt at sne, og det blev til et par billeder her fra.

Dernæst gik turen yderlig syd på til Lunderskov, hvor der oprindelig i planen var lagt et ophold ind. Men grund af man blev taget ind til overhaling i Horsens, rykkede planen sig dog, så det blev direkte igennem Lunderskov videre syd på. 

Jeg kørte videre syd på til Padborg, hvor jeg denne gang nåede frem før toget, og fik billeder af ankomsten, samt diverse rangering. 

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.