Danmarks Jernbanemuseum – MY 1135 til Odense med fra Randers med bla. Leopard 1 kampvogn – 14-06-2023

Onsdag den 14. juni kørte Danmarks Jernbanemuseum fra Randers mod Odense igen, efter være ankommet der til om mandagen. Med retur var blandt andet en Slmmps vogn læsset med en Leopard 1 kampvogn, som skal indgå i en ny udstilling omkring Den Kolde Krig. Der ud over også Triangel-motorvognen DSB ME 35 med, samt fladvognene var blevet læsset med diverse.

Jeg startede ud med at følge toget fra Randers, hvor det blev til lidt forskellige billeder af toget på vej ud fra Danmarks Jernbanemuseums område. De næste billeder blev taget fra broen i syd enden af Randers station, og toget ses afgår syd på. Så kørte jeg mod Mundelstrup, hvor det blev til en række forskellige billeder på bakken ved Geding Sø.

Efter dette kørte jeg mod Kongsvang, hvor der endnu ikke er kommet master op, og herfra blev det også til en række fine billeder. Dernæst kørte jeg mod Hylke, og kom frem i god tid, da toget skulle ind til overhaling godt 45 min. Ved Hylke er der sat master op, så det gjorde det noget svære at beslutte sig hvor man skulle stille sig for et optimalt billede, men jeg syntes det blev ganske fornuftigt.

Så kørte jeg ellers mod Vejle, nærmere bestemt ved Skyttehuset, og det blev til et par billeder under den fine bro. Til slut gik turen mod Ejby hvor de sidste billeder blev taget.