MX 1008 (+ MY 1134) med skinner, diverse godstog samt skitog – Marts 2023

Søndag den 12. marts var jeg taget en tur til Fredericia først, da det forlød at Contec Rail med MX 1008 skulle køre et læs skinner til Sjælland. Jeg fandt MX 1008 holdende klar med skinnevognene, men desværre ikke det mest fotogene sted, men et enkelt billede blev det da til. Der er blevet beskåret en hel del omkring Fredericia station, så det blev også til et par billeder af TME 1524 (Snedroningen) + TME 1533 (Den lille havfrue). Derefter kørte til selve stationen, hvor jeg planlage at få et billede af skinnetoget inden afgang. Desværre kunne jeg høre toget komme brummende netop som jeg ankom, så jeg valgte istedet for at køre direkte ud på strækningen. Så de næste billeder blev fra Ejby, hvor solen desværre stod forkert, men i mangel af kendskab til bedre sted, så blev det til et par billeder herfra.

Dernæst gik turen til Hjulby, hvor der er læsset et ordenlig bjerg af en skærver stak, så det gjorde mulighed for at komme lidt op i højden, hvor fra det også blev til et par skønne billeder af MX 1008.
Efter toget var passeret, kørte jeg videre til pladsen ved Nyborg, hvor jeg fik først et par billeder af MX 1008 trykke sammen ind på området, og derefter en del billeder af MX 1008 + MY 1134 rangere. MY 1134 skulle sammen med MX 1008 senere på dagen trække toget videre.

På vej retur mod Jylland, svingede jeg forbi Hjulby igen, og her blev det til et billede af Green Cargo med Volvotoget. De sidste billeder blev fra Ejstrup ved Kolding, hvor jeg afventede dagens skitog. Imens blev det til lidt billeder af DB Cargo´s 185 337-0, lidt MG, samt den røde ER 2118. Til slut så et par billeder af Hector Rail 241.001 (Kenobi) med dagens skitog.