MY 1146 + MX 1008 med InfraNord Måletog – April 2021

Torsdag den 29. april var jeg taget til Herning for at følge kørsel med det andet måletog. Nemlig med InfraNords IMV200 som er i stil med UFM 120 fra Eurailscout. Det var med CFL MY 1146 i den ene ende, og i den anden ende med MX 1008 fra Contec Rail, som er blevet indlejet.

De første billeder er fra Herning, hvor man var ved at gøre klar til dagens kørsler, hvor den første gik til Skjern.
Da det begyndte at nærme sig afgang kørte jeg til Studsgård, hvor de første par billeder er fra. Herefter gik turen ellers hurtigt videre til Skjern, og et enkelt billede her fra. Så kørte jeg mod Kibæk, hvor der var indlagt et ophold i planen til krydsning.

Her blev det til billeder fra både før og efter Kibæk, og da toget kom til at holde for stop ved indkørsel til Kibæk, blev det til flere billeder her fra. Billederne efter Kibæk, er hvor toget nærmest er på skovtur 🙂
Så gik turen ellers retur mod Herning, til Hammerum, hvor det næste billede er fra.

Dernæst kørte jeg lidt uden for Boarding, og her blev det til to billeder fra. Efter toget var passeret der, kørte jeg til Funder, og ventede på at det skulle komme forbi. Til slut kørte jeg til Laven, for det blev til et par billeder af toget ved Julsø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.