MY Veterantog – Kørsel med MY 1126 mellem Odense-Nyborg + diverse – 13-06-2024

Torsdag den 13. juni var jeg taget en tur til østfyn, for at blandt andet se MY 1126 køre mellem Odense-Nyborg for Banedanmark. Med MY 1126 var en passagervogn samt godsvogn som er lånt ved Veterantog Vest. Jeg startede ud i Ullerslev, hvor DB Cargo´s Climate Hero (185 326-3) var inde til overhaling da jeg ankom. Så det blev til en del billeder af den til start, hvorefter de næste af MY 1126 også er ved Ullerslev, da den også skulle ind her. Derefter kørte jeg til Hjulby, og fik et par billeder af toget på vej videre mod Nyborg. Herefter kørte jeg til Nyborg, hvor MY 1126 + vognene holdt på pladsen. Tilbage igen til Hjulby, hvor jeg fik et par billeder af MY 1126 på vej mod Odense igen, samt billeder af Hector Rail samt DB Cargo godstog. Herefter kørte jeg ind mod Odense Sø, og nåede lige frem til at få et billede af MY 1126 igen, da toget havde været inde i Marslev. Dagen sluttede af ved Marslev, hvor det først blev til billeder af 2 DB Cargo godstog, og til slut MY 1126 på vej mod Nyborg igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.