MY Veterantog – Tur fra Vojens til Sønderborg samt Haderslev

Lørdag den 20. august var det blevet tid til MY Veterantogs årlige Jyllandstur, og da jeg ikke var med sidste år pga en flytning, så skulle jeg selvfølgelig med i år. Jeg valgte at starte turen ud fra Vojens, da jeg så efterfølgende havde mulighed for at følge toget mellem Vojens og Haderslev, men kørslen startede som sådan fra Odense.
Så jeg stod på i Vojens herefter turen gik raskt af sted mod Sønderborg, og undervejs sørgede de frivillige fra My Veterantog for diverse forplejninger som var muligt at købe fra salgsvognen.
Da vi kom til Sønderborg var planen at lokomotivet MY 1126 skulle løbe om, men pga pladsproblemer på det først valgte spor(så vidt jeg fik det fortalt, hvis nogen har den præcise problem formulering, høre jeg gerne.), så blev vi godt 45 minutter forsinket før vi kørte nord på igen. Herefter gik den så tilbage til Vojens igen hvorfra at toget gjorde stop, og kørte derefter til Haderslev, hvor der var mulighed for at besøge Fuglsang Bryggeri samt Haderslev bymuseum. Da var også en ekstra kørsel Haderslev – Vojens – Haderslev, og da man jo er tognørd, så var valget truffet på forhånd. Så her blev toget fulgt langs strækningen for at få flest muligt varierende billeder af forskelligt landskab. Til sidst da toget var klar til at køre mod Odense igen fra Vojens, valgte jeg at smutte til Kolding og fange det der.

Oprangeringen bestod af MY 1126 + B 520 + BD 029 og B 064.