Climahero, Backbone, EB med IC1 vogne og andet gods – Februar 2023

Lørdag den 4. februar da jeg vågende om morgenen forlød det at der igen skulle udveksles IC1 vogne, og som bonus at Climahero samt Backbone var på vej vest over. Så så var det jo bare med at komme afsted syd på, i det faktisk rigtig fine vejr.

Jeg startede ud i Kavslunde, hvor jeg først fik et billede af ER 2135 + 2 ukendte MF, desværre var der en del maling på siden af denne. Derefter et par billeder af Green Cargo Br 5406 med Volvo toget mod Øst.
Så kørte jeg til Gudsø, som ligger mellem Taulov og Kolding, hvor jeg først fik et billede af ER 2045, og kort tid efter passerede EG 3105 med et længere godstog mod Øst.

Herefter kørte jeg til Kolding Fjord, hvor jeg først fik de længe ventede billeder af DB Cargo 185 326-3 “I am a climate hero”. Jeg har forsøgt at få billeder af den siden sidste sommer, så det var dejligt at det endelig kunne lykkes. Ca. en halv time efter passerede så DB Cargo 185 325-5 “I am the backbone of the economy”, og da den holdt stille ved I signalet i et par minutter, blev det til lidt flere billeder. Ca. et kvarter efter at Backbone havde passeret, kom EB 3203 så forbi med 7 IC1 vogne på krogen.

Herefter kørte jeg igen tilbage til Kavslunde, hvor jeg sluttede dagen af med først at fotografere Hector Rail 241.010 (Yoda) med godstog på vej øst på, derefter DB Cargo EG 3112 også vej øst på. Herefter et par ER/MF billeder, og så til slut EG 3102 med endnu et godstog vest på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.