Contec Rail med TME 1534 med Infranord målevogn – Januar 2023

Onsdag den 25. januar var jeg om eftermiddagen taget ud for at se Contec Rail med Infranord målevognen, da det forlød den var på vej mod Hobro. Der kørtes med TME 1534 som trækkræft, og det blev så de første billeder jeg fik af denne i Contec regi.

Det første billeder er fra broen ved Skyttehuset i Vejle, hvor der er ryddet godt i i træerne langs banen i forbindelse med elektrificeringen. Herefter fik jeg med nød og næppe også et billede af toget ved Skanderborg(Vrold). Derefter kørte jeg til Brabrand, og fik et par billeder mere, og kørte så mod Randers også. Desværre nåede jeg ikke her frem i god nok tid, så der missede jeg toget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.