Danmarks Jernbanemuseum + Sydjyllands Veterantog i Padborg samt retur

Onsdag den 26. maj var jeg om formiddagen et smut forbi Padborg, da der også her skulle være optagelser til Hvidstengruppen II – De efterladte. Både damplokomotivet K 563 samt TKVJ Nr. 12, var at finde på pladsen i Padborg.
Desværre var vejret et rigtig møg vejr, så jeg besluttede mig for at køre videre efter et par billeder.

Torsdag den 27. maj kørte Danmarks Jernbanemusem med MY 1135 retur med vogne + K 563. Her fik jeg nogle billeder af toget ved Gudsø (Mellem Kolding og Taulov). Det var en noget våd fornøjelse at komme op til fotostedet i rapsmarken, og det stod ned i stænger, men hvad gør man ikke for at få billedet i kassen 🙂 Efter dette kom jeg ud af marken med driv våde bukser, så turen gik direkte hjem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.