Danmarks Jernbanemuseum – En stor dag med Koblingerne 2023

Den 5-7. maj kunne Danmarks Jernbanemuseum endnu en gang byde velkommen til “En stor dag med Koblingerne”. Koblingerne består af de 6 lokomotiver: Karen, som er damplokomotivet K 563, Odin som er en replika af Danmarks første lokomotiv, Molly som er motorvognen MO 1954, Morten og Yrsa som er MY 1135 og MY 1101, og til slut Køf som er Traktor 288.

Lukas og jeg var taget afsted om søndagen, hvor vejret vidste sig sin bedste side, med flot sol hele dagen. De 2 forrige dage havde været enten noget blæsende, eller med regn desværre.

Dagen startede ved drejeskiven, hvor Lokomotivmester Busse skulle bestemme hvem som skulle køre med gæster på museets strækning fra Dronning Louise station. I år blev det så Odin og Molly(Hvor det var med MO 1846, og ikke MO 1954 der blev kørt med, da MO 1954 ikke er klar endnu) som fik lov til at køre dagen lang på strækningen.

Sidst på dagen skulle det årlige foto tages, og åbenbart er Odin stadig ikke blevet klogere, da han også i år havde besluttet at tage en godsvogn med på drejeskiven. Mon han lærer det til næste år 😉 ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.