Danmarks Jernbanemuseum – Juletog til Fruens Bøge(Højby)

I weekenden den 26-27. november kørte Danmarks Jernbanemuseum med K 563 og 3 af de brune vogne til Fruens Bøge. Pga. plads problemer i Fruens Bøge om lørdagen, blev de rejsende sat af i Fruens Bøge, hvorefter der så kørtes videre mod Høby. Her blev der så foretaget omløb, og da tid var kørtes der retur mod Fruens Bøge/Odense.

Det blev først til lidt billeder fra Byens bro, imens K 563 blev klargjort, og rangeret til vognstammen med Køf 261. Herefter et par billeder af toget på vej ud af havnesporet, for der efter at rangere mod Odense Station.

Derefter kørte jeg ud på strækningen, og fandt et velegnet sted imellem Odense og Odense Sygehus. For en gang skyld valgte solen at kigge frem, i den ellers noget triste november måned. Så kørte jeg til Højby, hvor det blev til lidt billeder af toget under omløb og ved perronen. På vej retur mod Fruens Bøge, valgte jeg at fotografere toget ved overkørslen ved Energivej(udkanten af Hjallese). De sidste billeder denne dag, blev taget lige før Højby, godt ude i det åbne landskab, og hvor solen også stod flot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.