Danmarks Jernbanemuseum – MY 1101 + MY 1135 til Randers – Januar 2021

Onsdag den 27. januar kørte Danmarks Jernbanemuseum fra Odense til Randers. Det var med MY 1101 og MY 1135, og med på krogen var diverse godsvogne. Undervejs var der et længere ophold i Fredericia, hvor der blev optaget flere godsvogne som også skulle med til Randers.

Jeg startede ud med at køre til Fredericia, nærmere bestemt broen som er ved rangerbanegården. Her nåede jeg lige at ankomme til inden toget rullede under broen, og ud på rangerbanegården, hvor der skulle optages vogne. Det blev til lidt forskellige billeder her fra, og jeg kørte i god tid videre til Vejle. Jeg havde ikke helt besluttet hvor i Vejle jeg ville stille mig, men endte ud med på toppen af Tróndur P-hus. 

Efter toget var passeret i Vejle, kørte jeg til Skanderborg, hvor det blev til et par billeder fra broen ved stationen. Herefter gik det i høj fart ind til Viby J, hvor banen er ført under Skanderborgvej. Det lykkes, og efter toget var passeret her, kørte jeg ind til hvor banen deler sig mod nord og syd. Her blev det til et par billeder af MY 1101 + MY 1135 imens der blev foretaget omløb.

Så kørte jeg ellers Selkærvej uden for Brabrand, hvor vejret desværre ikke vidste sig fra sin bedste side, da det regnede en hel del. Så efter toget var passeret kørte jeg videre til Randers. 
Ved Randers fik jeg et par billeder af toget fra broen ved Hvidemøllevej. Efter ankomst til Randers, blev der foretaget omløb, og stammen blev så trykket ind på Danmark Jernbanemuseums område. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.