Danmarks Jernbanemuseum – MY 1135 – Afhentning af damplokomotiver i Randers – September 2021

Lørdag den 11. september kørte Danmarks Jernbanemuseum fra Odense til Randers med MY 1135. Med var de brune vogne, samt en række godsvogne. Der skulle hentes hele 6 damplokomotiver i Randers, som skal vises frem ved damp arrangement den næste weekend. Det drejer sig om damplokomotiverne; C 708 – D 871 – E 991 – H 800 – R 963 – S 736.

Jeg startede ud med at køre til Vejle, hvor der var sol, og ganske fint vejr. Her fik jeg et par billeder af toget i den flotte eftermiddags sol. Så kørte jeg ellers nord på igen, mod Hasselager. Der var vejret noget mere trist og gråt i det, men til gengæld kunne man høre MY 1135 arbejde i lang tid før den passerede. Så kørte jeg ellers til Brabrand, hvor det blev til et par fine billeder af toget ved Edwin Rahrs Vej.

Herefter kørte jeg til Randers station, hvor det blev til et par billeder ved ankomsten, og ellers et par imens der blev rangeret ind på Danmarks Jernbanemuseums område. Desværre blev det ikke rigtig til nogle billeder af de 6 damplokomotiver, da det blev ret sent før at de blev trukket frem, og der blev kørt syd på. Til gengæld blev det til lidt video af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.