Danmarks Jernbanemuseum – MY 1135 til Randers – Juni 2021

Fredag den 25. juni kørte Danmarks Jernbanemuseum med MY 1135 fra Odense til Randers. Med var de brune passagervogne, samt en række fladvogne og Tuborg vognen. Man skulle til Randers for at hente reservedele, samt om lørdagen(som blev flyttet til om søndagen), teste kørsel af diverse damplokomotiver.

Der kørtes tidligt om morgenen fra Odense, så jeg var taget til Vejle, som det første sted. Her blev det til et par rigtig fine billeder af toget, først på syd siden af fjorden, og senere på nord siden. Efter dette kørte jeg mod Hedensted, hvor toget skulle ind for overhaling. Efter et hurtig smut forbi stationen, som ikke var så fotogen, kørte jeg lidt uden for Hedensted, hvor det også blev til et par fine billeder med sol.

Så gik turen ellers mere nord på, mod Skanderborg. Her var solen desværre forsvundet, så det kunne have været bedre. Herefter kørte jeg til Mundelstrup, hvor jeg placerede mig på en bakke med udsigt mod Geding Sø, og banen.
Jeg syntes dog ikke det blev så godt, som det kunne have været, nok mest på grund af den manglende sol.

Dernæst kørte jeg til Randers, hvor jeg placerede mig på den blå bro, så jeg kunne få billeder af toget på broen over Gudenåen. Desværre manglede solen også her, selv om den godt få minutter havde været fremme. Så jeg kørte til stationen, hvor det blev til diverse billeder imens der blev rangeret ind til Danmarks Jernbanemuseums område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.