Danmarks Jernbanemuseum – Transport af K 563 retur fra Langå – Maj 2019

Søndag den 12. maj var så dagen hvor K 563 skulle køre mellem Bjerringbro-Struer-Bjerringbro med venstremanden Kristian Pihl Lorentzen´s “Pihle-Expressen”. Desværre var jeg selv forhindret i at følge toget om formiddagen, og turen tilbage mod Bjerringbro om eftermiddagen. Det lykkes dog at passe det ind med at jeg lige kunne nå at få et par billeder af toget, da det kørte retur med Langå fra Bjerringbro. Herefter kørte jeg mod Langå, hvor jeg fik et par billeder imens der blev gjort klar til afgang mod Odense. Da vi begyndte at nærme os afgang kørte jeg mod Hinnerup, hvor jeg fandt et fint sted, men desværre drillede skyerne lidt, men det blev da fornuftigt nok alligevel. Til sidst sluttede jeg af med at køre syd på mod Hasselager, hvor efter turen gik hjem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.