DSB – Første dag med EB + IC 1 vogne mellem København og Hamborg – 17-06-2023

Lørdag den 17. juni var så den første dag hvor DSB kørte med EB lokomotiver samt IC 1 vogne i regulær drift mellem København og Hamborg. Oprindelig var det mening at det allerede skulle have kørt fra 11. april, men på grund at manglende godkendelser måtte det udskydes til juni.

Jeg havde planlagt hele dagen i forhold til at få fotograferet de fleste løb, men desværre var der allerede problemer fra morgenstunden, hvor den første afgang fra København som skulle have været med EB + IC1, blev med 2 stk MF. Så dagens første EB + 1 IC 1 blev ved Gudsø (Mellem Kolding og Taulov), hvor det var det første tog fra Hamborg mod København, som passerede i fin sol.

Derefter kørte jeg til mellem Farris og Sommersted, hvor det blev til dagens anden billede, denne gang af det første tog fra København mod Hamborg. Desværre så drillede en fotosky her, så det blev uden sol 🙁
Derefter kørte jeg mod Kolding Fjord, hvor det blev til et par billeder af endnu et tog mod Hamborg, og igen syntes en fotosky at den ville lege med.

Så gik turen til Tommerup, hvor det efter lang vente tid (-70), blev til et par billeder af endnu et sydgående tog og denne gang i fin sol.

Herefter gik turen til Odense Sø, hvor sporarbejdet er i gang, og der også kørtes skærver ud. Her blev det så til et par billeder af et tog mod København. Til slut fra Marslev af endnu et tog mod København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.