Euro-Express og diverse godstog – Maj 2022

Lørdag den 21. maj var jeg taget syd på for først og fremmest fotografere Hector Rail med Euro-Express særtog fra München mod Kolding. Der kørte et tilsvarende tog fra Stockholm mod Fredercia. Herefter skulle passagerer så videre i bus fra Kolding og Fredericia nordpå til ?? (Hvis du ved noget om formålet og destination, høre jeg gerne.)

Jeg startede ud lige syd ved Lunderskov, hvor det først blev til et par billeder af DB Cargo godstog. Først 185 401-7 på vej mod Fredericia, og lidt senere MZ 1449 på vej mod Esbjerg med tank containere.
Så kom 241.005 (Solo), så forbi med Euro-Express toget fra syd bestående af 10 vogne.

Derefter kørte jeg til Kolding fjord, da det forlød at toget som kom fra Stockholm til Fredericia, skulle overnatte i Kolding, til der igen dagen efter kørtes retur til henholdsvis Stockholm og München.
Så efter lidt ventetid kom toget, og det blev til en hel del billeder, da toget kom til at holde for stop ved I signalet.

Herefter sluttede dagen af ved Gudsø, hvor det blev til et par skønne billeder af MY 1148 + CFL 1831 med cementtoget på vej mod Taulov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.