Fars dag kørsel med MY 1101 + MY 1135 den 5. juni 2019

Onsdag den 5. juni var alarmen sat til 4.00!, planen var nemlig at følge de to dobbelt kørseler med MY 1101 samt MY 1135 mellem Odense – Århus – Odense. Så jeg stod tidligt op, og satte kurs mod Odense, hvor MY 1135 samt 1101 var klar til at blive startet op. Efter lidt vente tid, blev de to vækket til live, og en sød musik bredte sig omkring området ved Danmarks Jernbanemuseum. Herefter begyndte det også at være tid for mig at komme til den første planlagte foto lokation lidt vest for Odense.
Jeg viste godt på forhånd at lokationen ikke var helt den bedste, da der ville være modlys, men nogle gange skal man jo også prøve nye foto steder. Så efter toget var passeret her, kørte jeg mod Skanderborg, og placerede mig ved broen lige før stationen. Her håbede jeg på at den ville blive trukket ind i spor 3 til overhalingen, men desværre forsætte den ret igennem Skanderborg, så et ellers planlagt fotosted ved Hørning måtte streges af listen. 
Herefter kørte jeg mod Århus, hvor jeg var heldig at finde en p-plads uden for Bruuns Galleri, så jeg nemt kunne komme til perronsporene, hvorfra jeg fik et par billeder, imens der blev foretaget omløb. Der næst kørte jeg mod næste placering på listen, som var ved Kongsvang. Jeg var bestemt ikke den eneste som havde valgt denne placering, men det lykkes rigtig fint. 
Så gik turen ellers mod Fyn igen, hvor jeg havde udset mig et sted ved Skalbjergvej, Vissenbjerg, og efter toget havde passeret her, gik turen så igen mod Odense.
Efter ankomst til Odense blev det først til et par billeder øverst oppe fra Odense Banegård Center, hvorefter jeg så gik ind på Danmark Jernbanemuseum, hvor der var et længere ophold til omkring 14:25 inden toget igen ville køre mod Århus. 
Da klokken begyndte at nærme sig afgang kørte jeg igen lidt vest for Odense til Bavnedamvej hvor solen stod rigtig fin nu. Efter toget var passeret her, kørte jeg mod Vejle, hvor jeg stod på broen i syd enden. 
Herefter kørte jeg mod Hasselager hvor jeg godt var klar over der ville være modlys, men det var lige den placering passede ind i planen, for at fange den flest mulig steder. Efter toget var passeret her, kørte jeg mod en tankstation for at få tanket bilen og noget mad, og forsatte herefter tilbage mod Hasselager for at afvente kørselen mod Odense igen. Det blev sidste stop på turen, for efter toget var passeret her, og jeg var på vej mod den sidste lokation jeg havde planlagt på Fyn, kunne jeg høre i radioen at der var kø ved Ejer Bavnehøj, så det orkede jeg ikke, og kørte herefter hjem. 

Oprangering(Mod Aarhus): MY 1135, MY 1101, Ax 393, Ac 42, Bu 3703 og Cc 1132

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.