GM den 25. marts 2021

Torsdag den 25. marts brugte jeg det meste af dagen på at jagte det GM der nu kørte den dag. Jeg har først kørt til Gudsø, og her afventede jeg Cementtoget fra Padborg mod Taulov, men det kom ikke lige med det samme, så jeg kørte til Vejle. Inden da blev det dog til et billede af Green Cargo på vej mod Kolding?. Jeg nåede lige frem til Vejle til at få et par billeder af MZ 1452 med Mærsk container toget til Aarhus.

Herefter kørte jeg til Taulov for at se om Cementtoget skulle være ankommet imellem tiden, og det var det ikke. Men kort tid efter forlød det at det var set i Kolding, så jeg skyndte mig til stationen, og her fik jeg et par billeder af MY 1159 + CFL 1831 ankomme med Cementtoget. 

Dernæst kørte jeg et smut forbi Eltang, da jeg håbede at fange MZ 1449 her, som havde været en tur i Vamdrup og Kolding. Det forlød dog at den allerede var kørt for Kolding, så jeg kørte tilbage til Taulov og fik et billede af den på vej mod Fredericia. 

Resten af dagen gik så med at følge MY 28(Victoria) som kørte dagens godstog til Aalborg Østhavn(Port of Aalborg). 
Jeg kom lidt sendt afsted for at følge den, da der kørtes +60 fra Fredericia. Så det første sted blev ved Assendrup nord for Vejle. Der efter kørte jeg til mellem Hasselager og Viby J, hvor det blev til et lidt panik billede, da der lige var lidt grønt der skulle ryddes inden :).  Så herefter kørte jeg til Brabrand, hvor det blev til et par fine billeder af toget i solen. 

Til slut kørte jeg til Handest, hvor jeg var ved at tro jeg havde misset toget. Jeg brugte nemlig en del tid på at finde frem til broen jeg havde udvalgt, da man er i gang med at bygge nye broer, så jeg ikke kunne ikke køre den oprindelige planlagte rute. Det blev dog til et par billeder, men desværre i skyet vejr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.