Godstog til Aalborg Østhavn uge 30 – Juli 2022

I uge 30 var jeg på ferie i det nordjyske, og i den forbindelse blev det til to dage hvor jeg så DB Cargo´s godstog til Aalborg Østhavn.

Den første dag var tirsdag den 26. juli, hvor det var MZ 1449 der blev benyttet. Stammen bestod af lukkede vogne samt 5 åbne godsvogne, som var dækket til med presning. Her startede jeg ud i med at se toget i Rold Skov, ved en lille sø som ligger ud for banen. Desværre så blæste det ret så kraftigt, så der var ikke rigtig nogen spejlning af toget på søen. Derefter kørte jeg til Aalborg og fulgte toget forskellige steder ud mod Østhaven.

Anden dag var torsdag den 28. juli, hvor det var MZ 1452 som kørte toget. Denne gang bestod toget af kalkvogne, lukkede vogne, samt fladvogne med containere på. Et pænt langt tog, dejligt der er gang i den. Jeg startede ud lidt syd fra Hobro, hvor jeg fik et par billeder af toget. Derefter kørte jeg til Hobro station, hvor jeg håbede toget formentlig ville være taget ind. Det var det, så efter et billede her fra, kørte jeg til Øster Doense, hvor fra det også blev til et par billeder. Derefter gik turen nord på mod Aalborg, hvor de sidste billeder er fra da toget er på vej ud mod Aalborg Østhavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.