Hedeland Veteranbane – Maj 2021

Søndag den 23. maj var jeg i forbindelse med min Sjællands tur, også et smut forbi Hedelands Veteranbane. Hedelands Veteranbane er Danmarks længste smalsporede jernbane, og klubben der driver banen stammer helt tilbage fra 1974.
Området hvor Hedeland ligger, er et tidligere stort grusgravsområde, som er blevet omdannet til blandet andet veteranbane, diverse grønne områder, med mere.

Der var første gang jeg var forbi Hedeland Veteranbane, efter jeg i nogen tid har haft den til at stå på min todo liste. Jeg brugte et par timer ved banen, og da jeg var forbi kørte man med damplokomotivet “Vildmosetilsynet No 3” samt diesel lokomotivet “M 24”.

Det blev til nogle forskellige billeder ude på strækningen ved de steder som er til at komme til nogenlunde i bil. Næste gang jeg besøger banen, skulle man nok overveje at have en cykel med, samt mere tid 🙂 Men planen er ihvertfald jeg gerne vil forbi en anden gang, og især en dag hvor solen er fremme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.