IG Schienenverkehr Ostfriesland e.V. – Damp til Sylt

Lørdag den 19. oktober var jeg taget syd på – nærmere bestemt til Lindholm nær ved Niebüll. Schienenverkehr Ostfriesland havde nemlig planlagt en tur fra Büchen(dog først fra Lübeck med damp) til byen Vesterland på Sylt. Da vi ikke var helt klar over hvornår toget ville være ved Lindholm, mødte vi op i god tid, så der gik et par timer før BR 35 1097 endelig kom forbi.
Så gik turen ellers videre mod Klanxbüll, og undervejs fik vi et lille forspring foran toget, så vi kunne få endnu et par billeder af toget nær Klanxbüll. 

Efter toget var passeret her kørte vi til Klanxbüll, og parkerede bilen, og tog herefter med et normalt regional tog mod Sylt. Da vi ankom til Vesterland holdt BR 35 1097 stadig med vognstammen ved stationen, så det blev til et billeder her fra. Kort tid efter blev der rangeret ud til en remise hvor der blev fyldt vand på. Vejret var dog ikke det bedste så vi besluttede at vende tilbage til hovedlandet med tog retur igen, så det blev turen for denne gang. Desværre var retur kørslen nemlig planlagt til at være omkring klokken 19.30, og der er det for mørkt til at få noget ud af billeder/video. 

2 kommentarer

 • Svend Erik Christensen

  Det er nogle dejlige billeder af damptoget. Var det kun den 19. toget kørte til Sylt? Det kommer ikke igen på et eller andet tidspunkt?

  • Simon Mosbjerg Mørch

   Hej Svend
   Ja det var kun i går. Dog har der også tidligere været damp til Sylt, så mon ikke det eller et andet kommer igen næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.