Kroatien – Tog ved Zagreb, Čakovec og Varaždin

I uge 29 var jeg en tur i Kroatien med min familie, og det blev til flere tog billeder fra diverse byer i området hvor vi var. De første billeder er fra Kroatiens hovedstad Zagreb. Desværre var det mest togsæt der var at finde, men dog et rangerlokomotiv med passagervogne, og senere el lokomotiv til vognene, blev det da til. Derefter et par billeder fra Čakovec tirsdag morgen, hvor der holdt et slovensk lokomotiv slukket da jeg ankom. Så jeg kørte til lidt syd for Zagrab hvor der er en større rangerbanegård. Jeg fandt et nogenlunde sted her, men blev desværre jaget væk af en ledvogter der ikke mente jeg måtte tage billeder. Så istedet kørte jeg retur til Čakovec området, og her blev det da til billeder af det slovenske lokomotiv som var løbet om, og klar til at køre mod Ungarn? Imens jeg ventede på dette kom HZ 2062 025 forbi, desværre som solo lokomotiv. Efter SK toget var kørt, kørte jeg forbi Varaždin, hvor det blev til lidt billeder af de gule vogne som holdt der. Torsdag morgen kørte jeg igen til Čakovec, og håbede på at opleve lidt mere gods trafik. Desværre var det eneste som lugtede at dette et solo nyere lokomotiv.
Så alt i alt en lidt tynd fornøjelse af gods oplevelser i Kroatien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.