Marschbahn – August 2021

Onsdag den 4. august var jeg taget en tur til Tyskland, nærmere bestemt strækningen mellem Niebüll/Niebøl og Sylt/Sild. Planen var at jeg om formiddagen ville fotografere BR 218 som heldigvis stadig er at finde på banen. Tilbage i 2016 skulle det ellers oprindelige have været slut med brug af BR 218, og i stedet erstattet af BR 248. Dette er dog heldigvis ikke sket endnu, En hel del Sylt Shuttles køres stadig med 2 x BR 218, samt IC tog også af BR 218.

Som sagt gik formiddagen med dette, og planen var så om eftermiddagen at besøge Angelner Damfeisenbahn. Desværre fik jeg besked da jeg var på vej, at der var opstået motor problemer med DH 240. DH 240 er en af banens diesel lokomotiver, som er lidt i familie med en MH. Heldigvis var jeg ikke kommet så langt hen, så jeg fik hurtigt vendt rundt, og kørte tilbage til Marschbahn, hvor resten af dagen så blev brugt.4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.