ME 1508 + ME 1536 med S 001 + WRm 603 til Hobro – Juni 2020

Søndag den 7. juni var det så tid til at Hendes Majestæt Dronning Margrethe II skulle hjem efter at formentlig have været i den kongelige jagthytte i Trend Skov siden onsdag. 

Jeg startede ud med at få det første billeder af toget mod Hobro lidt før Hylke, og herefter kørte jeg til Brabrand, hvor et nyt fotosted skulle testes. Så gik turen ellers mod Hobro, hvor det desværre var begyndt at regne, men det blev dog til et par ok billeder af toget ankomme. 

Herefter var der et par timers vente tid til der skulle køres retur igen, så der blev taget lidt forskellige billeder fra forskellige vinkler. Jeg forsøgte også at se om jeg kunne finde et sted fra byen hvor man kunne komme til at få et billede af stationen, samt den ene ende af toget, da Hobro jo er en by som er noget bakket. Desværre lykkes det ikke rigtig at finde et sted hvor det var muligt at stå denne gang. Så tilbage til stationen, og så ellers blot vente på Hendes Majestæt Dronning Margrethe II skulle ankomme i bil til toget.

Lidt over 17:40 ankom hun så, og herefter kørte jeg videre syd på for at nå frem til det næste fotosted ved Mundelstrup, hvor solen til gengæld stod rigtig flot. 

Det sidste billede er fra mellem Hørning og Skanderborg, hvor jeg ville prøve et nyt sted. Desværre var det ikke helt optimalt, hovedsageligt pga. solen havde gemt sig bag en mørk regnvejrs sky, men også pga. mast samt elmaster i baggrunden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.