TME 1524 (Snedronningen) med Mærsktog – Juli 2022

Fredag den 29. juli var det TME 1524 (Snedronningen) som der var sat til at køre Mærsktoget. Det er formentlig første gang at der overhovedet er ME på Aarhus Østhavn hvorfra Mærsktoget udgår mod Taulov.

Jeg havde desværre ikke mulighed for at se kørslen om formiddagen, men istedet så fulgte jeg retur kørslen om eftermiddag/aftenen, hvor der også denne fredag skulle køres over Middelfart for at få vognene vendt. Dette var rigtig fint, da det jo så gav mulighed for billeder af toget to gange på Den Gamle Lillebæltsbro.

Jeg startede ud ved Aarhus Østhavn, hvor da jeg ankom holdt TME 1524 lidt væk fra vognene, da man formentlig stadig var i gang med at fylde/tømme dem. Efter godt en times vente tid, blev TME 1524 startet op og rangeret til vognene. Herefter begyndte toget så småt at trække ud mod Aarhus H, og undervejs blev det til en hel del billeder.

Så kørte jeg mod Hasselager, nærmere bestemt ved Kattrupvej, hvor den nye vejbro er blevet færdig nu. Her blev det til et par billeder af toget på vej syd på, og efter dette kørte jeg til Vejle. Efter et par billeder her, kørte jeg mod Den Gamle Lillebæltsbro, og nåede lige frem et par minutter før at toget passerede her første gang. Derefter kørte jeg til Middelfart, hvor det blev til et par billeder af toget imens der blev foretaget omløb. Til slut tilbage på Den Gamle Lillebæltsbro, og billeder af toget på vej mod Taulov.2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.