ME Lokomotiver på Lolland-Falster Januar 2018

Torsdag til søndag i uge 5 var jeg med familien en tur på Lolland-Falster i sommerhus. Da det var mit første besøg på de 2 øer så planen var selvfølgelig at besøge en del af de jernbane interessante ting. Den første del blev Nykøbing F hvor der var mulighed for at opleve ME lokomotiver med dobbeltdækkervogne, herefter næste dag var jeg forbi den nedlagte station Tingsted, hvor der foretages krydsninger. Turen gik herefter videre til Rødby hvor jeg var heldig at fange ME 1504 som netop var ankommet, og som kort tid efter forsatte igen nord på. På vej hjem fra Rødby var jeg et smut forbi Nykøbing F station igen, og fik taget et par billeder mere. Lørdag morgen var jeg så endnu et smut forbi Nykøbing F, og da DSB fredag aften havde meldt at alle 33 ME lokomotiver ville blive taget ud af driften til et kontroleftersyn forventede jeg lidt at finde en del ME lokomotiver der, og det viste sig at holde stik. 
Baggrunden for at trække alle ME lokomotiver ud af driften, skyldes der er konstateret begyndende revnedannelser ved et eftersyn af to aksler fra et ME lokomotiv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.