MX 1006 + MX 1008 med sprøjtetog – Fredericia til Kølkær – Maj 2021

Mandag den 17. maj var jeg taget til Fredericia for at følge dette års sprøjtetog (Weedfree on track). Sidste år var det først henne i august toget blev kørt, men i år, blev det så i maj. Denne gang med 2 stk MX, nemlig MX 1006 og MX 1008. Da jeg ankom til Fredericia, stod toget og brummede på Gammel Fredericia(GFA), så et enkelt billede her fra blev det til.

Da toget var på vej op fra GFA mod stationen, havde jeg placeret mig på en bro, og her fra blev det til et par billeder.
Jeg havde oprindelig planlagt at køre til Stallerup, men da toget afgik før tid, havde jeg noget travlt så jeg kørte direkte til Vejle istedet. Da jeg kom til Vejle stod solen rigtig fin, men toget kom til at holde for stop ved I-signalet, og da det så endelig blev grønt, var der gået en sky for solen.

Efter dette kørte jeg til Grejsdalen, og herfra blev det til et par billeder. Så kørte jeg videre mod lidt efter Gadbjerg, til en lokation jeg ikke have prøvet før. Her var solen med, så det blev til et par fine billeder. Efter dette kørte jeg til lidt før Brande, hvor solen også stod rigtig flot. Til slut kørte jeg til Kølkær, hvor det efterhånden var blevet noget mørkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.