MX 1029 med sporombyggeren samt MX 1029 + CFL 1831 med ballastrenser – Juli 2022

Tirsdag den 5. juli kørte CFL Cargo med MX 1029 til Aarhus for at hente sporombyggeren. Der skulle nemlig ændres arbejdsretning, og dette gøres ved at køre til Taulov – Middelfart – Fredericia. Jeg havde oprindelige planlagt at se det om eftermiddagen også, men toget kørte ca. 2 timer plus, så det nåede jeg desværre ikke, istedet for blev det billeder af toget på vej fra Middelfart mod Aarhus.

Det første sted jeg fotograferede toget var lige syd for Hatting. Her lykkes det at få et par fine billeder i flot sol, som skyerne ellers truede med at dække. Efter dette kørte jeg videre til Skanderborg, hvor jeg nåede foran toget igen, og fik et par billeder af toget ved I signalet. Så kørte jeg videre mod Viby – lidt et sats, men jeg nåede at komme frem før toget, og da det skulle passere med 5 km/t blev det til en del billeder. Til slut om tirsdagen, et enkelt billede fra Ringgadebroen efter der var foretaget omløb.

Onsdag den 6. juli kørte CFL Cargo igen med MX 1029 til Aarhus, og havde denne gang også CFL 1831 med. Nu var det ballastrenserens tur til at få vendt arbejdsretning. Ankomst til Aarhus var noget senere, så det blev kun til billeder imens der blev rangeret til ballastrenseren.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.