MY 1134 med kran – Marts 2021

I weekenden var der sporarbejde i Hedensted, og Aarsleff’s kran “Gottwald GS40.08t” havde i den forbindelse været i brug. Det var et sporskiftet der skulle lægges i igen, efter man sidste år sænkede sporet ved broen mod nord. Det var MY 1134 som skulle køre kranen retur til Langå, hvor den normalt høre til ved Aarsleff´s værksted.

MY 1134 var blevet sat i Odense, hvor også MY 1153 stod. MY 1153 var nemlig blevet hentet i Tinglev om lørdagen, da den havde fået problemer om fredagen.
Søndag den 14. marts kørte jeg til Odense, hvor jeg fik et par billeder af MY 1134 + MY 1153. Her havde planen oprindelig været også at få billeder ved Bavnedamvej, men i det der blev kørt godt over en halv time før tid, måtte jeg springe dette over.

Herefter kørte jeg mod Vejle, hvor jeg lige nåede at ankomme til at få et par billeder af MY 1134. Dernæst kørte jeg til Hedensted, hvor jeg fik et par billeder af ankomst, samt omløb. 
Efter dette kørte jeg til Hylke, hvor det blev til en del vente tid, så et par MF billeder blev det også til, inden MY 1134 dukkede op. 
Så kørte jeg til Brabrand, hvor jeg igen fik et par billeder, og herefter kørte jeg så mod Langå.

I Langå blev det til billeder af omløb og rangering med kranen ind på Aarsleffs område. 
Til slut et par billeder af MY 1134 på vej retur syd på, over Gudenåen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.