MY 1134 + MX 1008 med skinner til Aalborg

Søndag den 23. februar 2020 kørte Contec Rail med MY 1134 + MX 1008 med et læs skinner fra Fredericia til Aalborg. Skinnerne skal bruges til ombygning af Lindholm station, som klargøring til den nye bane til Aalborg Lufthavn. 

Jeg kørte til Fredericia, hvor vejret ikke viste sig fra sin pæne side(som det meste af resten af februar) da det stod ned i stænger, men heldigvis så aftog regnen efter lidt tid, inden MY 1134 + MX 1008 dukkede op lidt nord for Fredericia. Herefter kørte jeg til Hedensted, da det forlød at der ikke ville blive overhaling i Vejle, men istedet Hedensted. Her nåede jeg lige ankomme til, inden toget trillede ind i spor 3, og kort tid efter blev toget så overhalet af en IC mod nord, og kunne forsætte igen.

Så kørte jeg ellers videre mod Skanderborg station, hvor jeg fik indkørselen af toget i spor 3, da der igen var indlagt et kort ophold her. Så kørte jeg til broen ved nord siden af Skanderborg, og fik billeder af toget på vej videre. 

Til sidst sluttede jeg dagen af med billeder af toget i Brabrand, hvor solens sidste stråler netop var gået ned, da toget passeret videre nord på mod Aalborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.