MY 1135 til Vejle samt diverse godstog – Marts 2023

Fredag den 31. marts havde jeg planlagt at arbejde ud fra vores Vejle kontor, da det forlød at Danmarks Jernbanemuseum med MY 1135 skulle et par ture til Vejle. Jeg startede ud med at køre til Lunderskov, for at få et par billeder af dagens cementtog, som bestod af MX 1029 + 1833.

Derefter kørte jeg til Snoghøj/Den Gamle Lillebæltsbro, hvor dagens eneste billeder fra hvor skyerne var en smule klaret op blev taget. Her blev det så til 2 billeder af MY 1135 med 4 brune vogne på krogen, fra en ny lokation der skulle testes. Det sidste syntes jeg blev ganske vellykket. Derefter kørte jeg til Vejle, hvor jeg nåede frem til at få et par billeder af toget ved ankomst og fra omløb. Efter dette kørte jeg til Ibæk Strandvej, hvor det blev til lidt arbejde fra bilen, imens jeg ventede på at MY 1135 med vogne skulle køre retur mod Odense. Imens blev det til en række billeder af MF/MG/Desiro samt MZ 1459 med Mærsktoget. Lidt over tolv kom MY 1135 brummede, og jeg kørte herefter til vores Vejle kontor, og fik arbejdet lidt.

Sidst på eftermiddagen kørte jeg til lidt før Tommerup, hvor det blev til en række billeder ved AM signalet. MG 5622, EG 3106 med øltoget mod Fredericia, EG 3103 med godstog mod øst, og herefter MY 1135, denne gang med blot 2 vogne mod Vejle.

Efter MY 1135 var passeret kørte jeg til Aarup, hvor det blev til billeder af ER 2137 + 3 MF sæt, derefter Green Cargo med Br 5405 og Volvotoget mod øst. Kort tid efter passerede DB Cargo med EG 3111 samt Hector Rail 241.008 mod vest. Herefter kørte jeg et smut forbi Kavslunde, hvor det blev til et enkelt billede af DB Cargo’s 185 337-0.

De sidste billeder på dagen blev fra Hannerup Skov ved Fredericia, med et par vente billeder, inden MY 1135 til sidst passerede på vej retur mod Odense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.