MY 1146, CFL 1805, MX 1029 og MY 1159 med diverse RSEJ + Spitzke materiel

Lørdag den 21. marts 2020 kørte CFL med MY 1146, CFL 1805, MX 1029 fra Padborg til Slagelse. Med på krogen var MY 1159 samt diverse RSEJ(Railservice) + Spitzke materiel. 

Jeg var taget til Padborg for at følge toget køre mod Sjælland, og oprindelige forlød det at det var MY 1148 som skulle trække MY 1159 der over, men dette blev åbenbart ændret i løbet af dagen. MY 1148 nåede også lige komme retur til Padborg, da materiel toget kørte nord på godt 25 min før tid.

Så kørte jeg ellers nord på, nærmere bestemt lidt nord for Sommersted. Steder var ikke helt optimalt i forhold til solen, men da jeg ikke så kendt syd på, i forhold til gode fotosteder, måtte det gå an. Efter toget var passeret her, kørte jeg videre mod Lillebæltsbroen, hvor solen til gengæld stod perfekt, og det blev til nogle fine billeder.

Så kørte jeg ellers videre øst på Fyn, hvor der i følge planen indlagt 2 mulige ophold i henholdsvis Ejby og Aarup. Det blev dog Aarup hvor der blev gjort ophold, og et par billeder her fra blev det også til, men dog ikke helt optimalt, i forhold til hvordan toget holdt. 

Så kørte jeg videre til et sted mellem Bred og Skalbjerg, hvor det blev til turen sidste billeder, inden jeg kørte hjem af igen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.