MY 1146 + MX 1023 med Måletog – Juni 2019

Mandag den 17. juni (og dagene omkring) kørte MY 1146 + MX 1023 rundt i landet med et måletog. Hvad der præcis er forskel på dette og UFM 120(som også jævnligt er rundt i landet) har jeg ikke rigtig kunnet finde ud af, så hvis der er nogen som ved det, høre jeg gerne.
Jeg nåede lige at ankomme til Hørning som det kørte videre, så billedet her blev ikke det bedste. Herefter kørte jeg videre mod Skanderborg hvor der var et længere ophold, inden toget forsatte mod Ry, hvor jeg fik et par billeder lidt uden for Skanderborg. 
Sidst på eftermiddagen da toget så var på vej retur fra Skjern over Herning til Skanderborg, fik jeg et par billeder lidt før Ry, som blev ganske fornuftige. Herefter forsætte jeg til Hørning igen, hvor jeg lige nåede frem til som toget ankom her. Herfra var der nemlig et ophold i spor 2, hvorefter toget forsatte syd på igen, hvor jeg så til sidst sluttede af med et par billeder af det i nærheden af Eriknauer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.