MY 1146, MX 1023 og MX 1029 med transport af ET sæt 21 til Aarhus

Mandag den 25. juni blev ET(Øresundstogs) sæt nummer 21 transporteret til Aarhus af CFL MY 1146 + MX 1023 samt MX 1029. På vejen mod Aarhus fik jeg taget et par billeder af toget ved Skanderborg station, og da det ifølge planen oprindeligt var mening der skulle have været overhaling i Skanderborg, kørte jeg straks videre mod Hørning, hvor de skam også holdt. Så jeg forsatte videre mod Hovvejen, men nåede det desværre ikke, man kan ikke være lige heldig hver gang. På vej retur fra Aarhus fik jeg taget et par billeder af toget ved Skanderborg Nord, som desværre ikke blev de bedste på grund af en del skygge på den placering jeg havde fået valgt. 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.