MY 1158 med skinne vogne til Fredercia samt Holstebro – April 2022

Mandag den 18. april var jeg taget ud i det gode forårsvejr da det for lød Contec Rail med MY 1158 skulle en tur til Fredericia, og senere med skinner til Holstebro. Oprindelig havde jeg hørt at MY 1158 ville køre solo til Fredericia, så jeg blev dejlig overrasket da den også havde tomme skinne vogne med.

De første billeder er fra lidt før Ejby, hvor jeg ville prøve en ny foto lokation. Herefter kørte jeg til Fredericia, hvor det blev til et par billeder af toget ved ankomst samt forskellige steder ved banegården.

Derefter gik turen til Jelling, hvor jeg fik billeder af toget lidt uden for byen. Så kørte jeg ellers til lidt efter Gadbjerg, som jeg heldigvis kunne nå frem til, da toget skulle ind til krydsning i Jelling.

Til slut blev det til et par billeder lidt før Brande, hvor solen desværre lige var forsvundet 10 minutter før toget passerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.