MY 1158 med Skinnevogne – April 2021

Tirsdag den 20. april var jeg oprindelig taget en tur til Kolding, da jeg håbede på at fange biltog fra Ringsted, og måske også Cement toget. Desværre kunne jeg se da jeg kom forbi Taulov at Cement toget allerede var kørt syd på, så dette blev det ihvertfald ikke til. Nå men så kørte jeg videre til Kolding, og ventede på biltog. Desværre vidste det sig efter en hel del vente tid, at det desværre også allerede var kommet forbi. Det var passeret Kolding, godt 5 minutter før jeg ankom. Æv, men sådan er det nogle gange med denne hobby. Det blev dog til lidt hverdags billeder af MF / MG imens.

Humøret steg dog en del grader, da det forlød MY 1158 fra på vej mod Fredericia, så her kørte jeg til. MY 1158 skulle hente 6 vogne med skinner, der skulle retur med til Ringsted, og herefter videre mod Nykøbing Falster(Til Femern). Det blev til et par billeder fra Fredericia, fra en lidt anden lokation end ellers. Da vognene var var koblet på, og der var fortaget omløb kørte jeg så mod Ejby.

Ved Ejby var der lidt mere held i posen, da det blev til et billede af EG 3113, MF 5051 og så til slut MY 1158 med skinnevogne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.