MY 1159 + Gods ved Vamdrup – April 2019

Tirsdag den 23. april var jeg taget en tur syd på, for først at få at få nogle billeder fra Vamdrup hvor der blandt andet blev leveret biltog til Auto Logik. Der ud over satsede jeg også på at få et billede af Cement toget på vej mod Taulov. Begge planer lykkes fint, og der blev også et par tillæg billeder af Green Cargo på vej syd på, et par 185 nord på, samt 1456 som også rangede ved Vamdrup station.

Og så gik turen ellers mod Tinglev som der var den oprindelig grund til turen syd på, da der lød rygter om MY 1159 skulle prøvekøres. MY 1159 har tidligere tilhørt Danmarks Jernbanemuseum men blev købt for et par måneder siden af Strukton Rail og Railservice. Siden da er den blevet sat i stand i Padborg, hvor den også har fået hjemsted.

Da jeg ankom til Tinglev holdt MY 1159 allerede klar, så efter et par hurtige billeder, kørte jeg lidt nord på for at få et par billeder fra strækningen mellem Tinglev og Rødekro hvor kørslen var planlagt mellem.
Efter den var passeret på min lokation, kørte jeg så mod Rødekro men kunne umildbart ikke finde den der, så jeg kørte lidt rundt i området, og pludselig da jeg så kørte lidt mod Tinglev kunne jeg se den holde stille lidt uden for Rødekro ved en fin raps mark. Så var det med at få parkeret og et par hurtige billeder blev det til, inden der blev kørt videre mod Rødekro. Jeg sluttede af med et par billeder fra Rødekro, og desværre blev det ikke til mere, da min tid var begrænset til mere den dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.