MY 1159 + MY 1146 + CFL 1831 med Railservice måletog – Juni 2022

Onsdag den 1. juni var jeg taget en tur til Herning, for at følge Railservice måletog køre mod Skanderborg, hvorfra der skulle køres retur mod Vildbjerg.

Det gik dog ikke så godt, da jeg kom til Herning ved en 17 tiden var toget endnu ikke kommet her til, og det skulle have været der ved en 13 tiden. Så jeg kørte ud mod Kibæk, og afventede det der. Efter godt en lille times tid, kom det så endelig, og jeg kørte herefter videre til Herning. Ved Herning station blev det også til et par billeder, men desværre havde skyerne trukket godt op, så der var ikke for meget lys.
Der kørtes så -60 fra Herning mod Skanderborg, og jeg fik et par billeder af toget lige i udkanten af Herning. Herefter gik turen hurtig videre mod Hørbylunde Bakke som længde havde stået på todo listen.
Jeg nåede heldigvis frem, og efter 5-10 minutters ventetid passerede toget så her.
Så kørte jeg mod Skanderborg, og havde forventet lige at være der et par minutter før toget. Efter have ventet nogen tid, forlød det at toget holdt i Ry, så jeg kørte der mod.
Desværre blev det ikke til nogen billeder fra Ry, da man åbenbart havde besluttet at vende i Ry, så jeg nåede kun lige at få en video fra afgangen her fra mod Herning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.