MY 1159 + MY 1148 med RailService Måletog – April 2021

Mandag den 26. april startede den årlige begivenhed med RailService køre for at måle sporets tilstand. Der kørtes næsten hele kongeriget rundt mandag til torsdag. 
Toget består i år af RSEJ MY 1159, RSEJ Slps 35 86 472 7 041-4, RSEJ 61 86 99-90 002,  ,RSEJ 61 86 99-92 001, SRP MY 1148.

I år startede jeg ud med at følge toget ved lidt uden for Gråsten, efter at det have været i Sønderborg. Da der var ophold i Gråsten lykkes det også at få billeder på den anden side af Gråsten, hvor toget var på vej mod Tinglev.
Derefter kørte jeg ellers til Tinglev, hvor der oprindelig i planen var indlagt et ophold. Men sådan skulle det ikke gå, da toget kørte fra Tinglev nord på, netop som jeg ankom der til.

Så jeg kørte videre til Kolding Fjord, og nåede frem til at få et par billeder her fra. Derefter kørte jeg et forbi forbi Fredericia, hvor det blev til et hurtigt billede. Så kørte jeg videre til Djævlekløften ved Vejle, hvor jeg også lige nåede frem til. Toget afgiv ca. 60 minutter før tid fra Fredericia.

Dernæst kørte jeg til Kølkær, hvor jeg havde udvalgt et sted ude på strækningen mod Herning. Efter toget var passeret her, kørte jeg til Herning Station, og fik et par hurtige billeder.

Jeg kørte hurtigt videre til lidt uden for Studgårds, og her ventede jeg så et godt stykke tid, da man ikke udnyttede de 60 minutter man var kommet foran planen i Fredericia. Efter toget var passeret her, kørte jeg til lidt efter Kibæk station, hvor jeg igen fik et par billeder af toget.

Til slut kørte jeg til Tarm, hvor dagens sidste billeder blev taget. Det var også det eneste stod, hvor der ikke var sol på, da en sky dækkede over solen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.