MY 1159 + MY 1148 med RailService måletog – Maj 2020

Mandag den 25. maj startede den årlige begivenhed med RailService køre for at måle sporets tilstand. Der kørtes næsten hele kongeriget rundt mandag til torsdag. 
Toget består i år af RSEJ MY 1159, RSEJ Slps 041, RSEJ 61 86 99-90 002-2,  ,RSEJ 61 86 99-92 001-2, SRP MY 1148.

De første billeder jeg fik taget af toget blev i Aulum, da det passede med en kunde lå relativt tæt der på, så jeg lige kunne tage et smut forbi der.
Der var et længere ophold i Aulum på 30 minutter, så et par billeder lidt uden for byen blev det også til.

Sidst på eftermiddagen ankom toget så til Hobro, og herfra fulgte det det så igen. Jeg nåede lige frem til at få et par hurtige billeder af ankomsten, og herefter kørte jeg en smule syd på for at få billeder af det igen. Efter toget var passeret her kørte jeg mod Mundelstrup, og dernæst til Aarhus H, hvor der var et længere ophold. 

Da det begyndte at nærme sig afgang kørte jeg til Brabrand, hvor solen stod rigtig fint til toget igen skulle køre nord på. Så kørte jeg til Hinnerup, hvor jeg havde udset mig et sted lidt uden for byen. Efter toget var passeret her kørte jeg til Lemming/Hasselager hvor solen efter hånden var begyndt at hænge noget lavt.

Dernæst gik turen mod Skanderborg, hvor det blev til et par hurtige billeder, der afventede på krydsning mod Silkeborg/Herning. Så jeg kørte hurtigt videre til uden for Alken, hvor det sidste billede blev taget.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.