MY 28 (Victoria) med gods til Herning og Rønland – Februar 2021

Torsdag den 11. februar var jeg taget en tur til Fredericia, da det forlød at MY 28 (Victoria) skulle køre gods til Herning/Rønland. Da jeg ankom til Fredericia stod den lige så fin i solen og brummede. Imens jeg ventede på at lokomotivfører ankom, fik jeg taget lidt forskellige billeder. Blandt andet havde MX 1029 været en tur i Nyborg ved Koppers, og kom retur til Fredericia med 4 vogne. 

Kort tid herefter blev der rangeret over i spor 5, hvor der stod 6 lukkede vogne + 1 fladvogn. Herefter kørte jeg lidt nord for Fredericia til Stallerup, hvor det blev til nogle fine billeder i eftermiddags solen. Herefter gik turen videre til Vejle, hvor jeg også lige nåede et par billeder under indkørsel til Vejle Station. 

Så kørte jeg ellers videre til Gadbjerg, nærmere bestemt ved Tykhøjetvej som føre over banen. Her stod solen også rigtig fint, og det blev til nogle fine billeder i snelandskabet. 
Derefter kørte jeg mod Brande station, hvor der skulle krydses med et sydgående tog. Det blev til et par billeder med Kartoffelmelcentralen som baggrund. 

Efter toget var passeret kørte jeg mod Herning, hvor det blev til en del billeder først af ankomst, og senere imens der blev rangeret med vognene. 
Til slut kørte jeg til Studsgård hvor det blev til de sidste to billeder, i det sidste lys. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.