MY 28(Victoria) + MX 26(Tørfisken) samt MZ 1456 med skinne transport – Marts 2020

Tirsdag den 3. marts var det igen Midtjyske Jernbaner´s(indlejer af DB Cargo) trofaste lokomotiver MY 28(Victoria) + MX 26(Tørfisken) som havde fået tjansen med at køre dagens Mærsktog. 
Jeg havde oprindelig håbet på at kunne nå at fange dem 2 steder(Hedensted og Skanderborg), men da den ikke helt kom afsted til tiden fra Taulov, besluttede jeg mig til at undersøge nye lokationer omkring Hovedgård. Det lykkes at finde et noglelunde fornuftigt sted, inden de kort tid efter kom forbi.

Jeg blev på den fundne lokation ved Hovedgård, ogr godt 20 minutter senere kom MZ 1456 så forbi med endnu et læs skinner til Aalborg.
Herefter kørte jeg til lidt uden for Brabrand, hvor de sidste billeder er fra.

 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.