MY Veterantog – Trekant tur 2018

Søndag den 19. august kørte MY Veterantog endnu en tur til det jyske, hvor turen gik fra Odense til Fredericia – Kolding – Middelfart, Fredericia og retur til Odense. Jeg startede ud med at køre til Marslev, hvor MY 1126 var at finde siden kørselen om lørdagen. Herefter fandt jeg en placering lidt vest mod Odense, hvor jeg fik et par billeder af toget mod Odense. Herefter kørte jeg mod Nørre Aaby, og efter toget var passeret her, kørte jeg mod Fredericia. I Fredericia var toget netop ankommet, så her fik jeg taget et par billeder af omløb, inden turen gik mod Kolding. Her fik jeg billeder af toget under indkørsel langs vandet, og efterfølgende omløb på stationen. Herefter sluttede jeg af med at fange toget lidt nord for Kolding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.