MY Veterantog – Tur fra Vejle til Struer 2017

Lørdag den 19. august stod den på Jyllandstur med MY Veterantog, og i år gik turen til Struer, og herefter med mulighed for at køre en tur til Hurup Thy. Da familien og jeg var i sommerhus godt en times kørsel fra Struer i denne weekend, besluttede jeg mig for at køre i bil til Struer, og herefter tage IC Lyn til Vejle. Fra Vejle stod jeg så på MY Veterantog´s tog og som flere af de tidligere Jyllands ture startede rejsen fra Odense, men jeg valgte Vejle da jeg ellers skulle have været endnu tidligere oppe for at nå det. Efter påstigning af toget blev der uddelt den bestilte morgenmad, og det var muligt at købe diverse forplejninger fra salgsvognen. Fra Vejle gik turen så videre til først Herning og senere Holstebro, indtil vi ankom til Struer. Undervejes var det muligt et par gange at komme ud og få et par billeder i kassen, da der skulle laves krydsninger med andre tog på strækningen. 
Efter ankomst til Struer blev den bestilte sandswich uddelt, og det var muligt at besøge Struer Jernbanemuseum, Struer museum, samt køre en tur på Thybanen til Hurup.
Da jeg havde parkeret bilen i Struer, havde jeg allerede planlagt at følge toget på Thybanen fra Struer til Hurup og tilbage igen. Det blev til flere billeder fra forskellige placeringer, og da der også blev holdt flere fotostop, var det til at følge efter toget i bil. 

Oprangeringen bestod af MY 1126, B 50 86 20-83 520-9, BD 51 86 82-80 029-8 samt B 50 86 20-83 064-8.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.