MZ 1449 med Mærsk tog samt MZ 1457 med gods til Aalborg Østhavn – Januar 2022

Søndag den 16. januar var jeg igen en tur ude i det noget kedelige januar vejr. Der kørte denne søndag både Maersk samt i daglig tale Abø(godstoget til Aalborg Østhavn/Port of Aalborg).
I jagten på nye fotosteder, startede jeg denne da ud nær ved Hylke, hvor det blev til et par billeder ved en bro som formentlig også står til nedrivning i den nærmeste fremtid. Herefter kørte jeg til Kongsvang, hvor det igen blev til et par billeder af Mærsk toget.

Derefter var det så tid til godstoget mod Aalborg Østhavn, som jeg først fik et par billeder af ved Hasselager. Derefter kørte jeg til Langå, og havde lidt håbet på at toget ville blive taget ind i spor 4, men det blev spor 1. Det blev nu også ganske fint alligevel 🙂 Inden da blev det til et par billeder af Traktor 267.

Til slut blev det til et par billeder fra Stevnstrup, hvor jeg havde placeret mig, hvor tidligere har været en bro over banen. Et ganske fint sted faktisk, men desværre som pga. af man var kommet i spor 1, kørtes der i venstre spor til Randers, så billederne herfra blev ikke helt optimale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.