MZ 1449 samt MY 1146 med gods til Herning samt diverse – Februar 2022

Søndag den 6. februar blev det også til lidt flere andre billeder før og efter jeg fulgte Snälltåget´s skitog.
Da jeg var på vej mod Padborg blev det til et billede af ER sæt 35 ved Lunderskov, og ved ankomst til Padborg et billede af Hector Rail’s 241.012 (Chewbacca) som holdt klar med et godstog til syd på.
Derefter et par obligatoriske billeder fra CFL Cargo´s værksted ved Padborg.

Så gik turen tilbage mod Lunderskov, hvor det igen blev til et billede af ER sæt 35, som var på vej retur nord på. Ved Marslev blev det til et par billeder af henholdsvis EG 3104 + EG 3107 med godstog.
Herefter kørte jeg mod Fredericia hvor MZ 1449 ankom fra syd med “spånpladen” som skulle til Herning.
Efter lidt forskellige billeder i Fredericia kørte jeg til Grejsdalen, hvor jeg så afventede spånpladetoget.
Det blev til et par fine billeder af det ved I kørsel signalet mod Grejsdalen.

Til slut da jeg var på vej hjem, forlød til at MY 1146 også var på vej mod Vejle med et godstog. Så jeg kørte lidt uden for Vejle, men desværre kom toget før mig, så jeg missede det. Så da det forlød det stadig holdt i Vejle satsede på igen at kunne nå at fange det i Grejsdalen. Dette missede jeg også, så jeg kørte mod Jelling, hvor jeg lige nåede frem til overkørslen før Jelling station, hvor jeg heldigvis nåede at få et par billeder af toget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.