MZ 1452 med gods til Aalborg Østhavn – 09-06-2024

Søndag den 9. juni kørte DB Cargo med MZ 1452 på dagens kørsel til Aalborg Østhavn. Med var 18 vogne, bestående af lukkede vogne samt kalkvogne. Jeg havde min GoPro med ombord på MZ 1452, så når videoen lige er godkendt, kan man opleve turen fra Aarhus til Aalborg, og derfra videre til Aalborg Østhavn.

De første billeder er taget ved Brabrand, herefter kørte jeg til nord for Hobro, hvor der nu er kommet master op, i forhold til mit sidste besøg på stedet. Herefter kørte jeg mod Aalborg, og fik et par billeder af toget igennem Østerådalen. Derefter ses toget ved “det gamle omløb” på vej mod Aalborg Østhavn, og til slut et enkelt billede af toget der rangere ved Terminal 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.