MZ 1456 med Gods fra Aalborg, Hector Rail ved Kolding samt Hector Rail med Mälar tog – April 2020

Torsdag den 16. april var jeg kørt til lidt nord for Fredericia, og nåede lige at få et par billeder af MZ 1456 på vej syd på, efter at have været på Aalborg Østhavn. Herefter kørte jeg til selve stationen og det blev til et hurtigt billede af MZ 1449 der senere på dagen kørte til Rønland. 

Herefter kørte jeg til syd for Kolding, da det forlød at HectorRail var på vej med et Mälar togsæt syd fra til Sverige. Jeg havde først fundet et nogen lunde sted, men forsætte videre i min jagt på optimale steder i forhold til solen. Så da det endelig kom, var det ikke det mest optimale, men sådan er det nogen gange, når man skal have fundet nye foto lokationer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.